Trein-Metro-Tram

Eeltink_RailwayBV_Logo_Eeltink, niet alleen actief in de bus- truck- en trailermarkt, maar sinds 2011 ook een gevestigde partner in de railwaymarkt binnen de Benelux. Eeltink Railway BV

ContiTech Railway Engineering
tram2Eeltink heeft voor de Benelux een alleenverkooprecht voor de exclusieve producten van ContiTech Railway Engineering Hannover, ’s werelds toonaangevende ontwikkelingspartner en producent in de railwaytechnologie. Het is dankzij deze geavanceerde technologie dat treinen het veiligste vervoermiddel ter wereld zijn. Vervoer per spoor zal in de toekomst nog sneller, nog lager, nog comfortabeler en nog geruislozer gaan. Conti zal innovatieve systeemoplossingen blijven leveren voor al het rollend materieel, van tram tot hogesnelheidstrein, met de focus op comfort, veiligheid en service.

De door Conti geproduceerde rubbermetaaldelen (primaire vering) en luchtveerbalgen (secundaire vering) bieden dezelfde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid als de originele onderdelen. ContiTech Railway Engineering produceert alleen conform de specificaties van de OEM’s.

Replica’s
Met de wereldwijde doorbraak van luchtvering in het beroepsgoederen- en personenvervoer is ook de vraag naar vervangende onderdelen wereldwijd toegenomen; daarmee ook het marktaanbod van replica’s. Op het oog vergelijkbare onderdelen kunnen zich onder belasting onvoorspelbaar gaan gedragen in vergelijking met de originele onderdelen, wat ten koste gaat van veiligheid en levensduur.