Klantenservice

Privacyverklaring Eeltink Veertechniek BV

Product aanvraag
Niet gevonden wat u zocht? Dan gaan wij voor u op zoek!

Verzending
Orders vóór 16.00 uur geplaatst, worden de volgende werkdag afgeleverd

Parts Express is onze logistieke partner voor de verzending van goederen. De dagdistributie van Parts Express zorgt voor een snelle en gegarandeerde levering. Vandaag besteld? De volgende werkdag afgeleverd binnen de hele Benelux.

Verzend- en handlingkosten binnen Nederland bedragen €15,- (collo tot 30 kilo). Bij een zending zwaarder dan 30 kilo: € 35,- (collo) of € 60 (pallet) verzend- en handlingkosten, Orders boven de €475,- (netto) worden kosteloos verzonden.

Verzend- en handlingkosten naar België bedragen € 35,- (collo tot 30 kilo). Bij een zending zwaarder dan 30 kilo: € 65,- (1/4pallet), € 75,- (1/2 pallet) of € 120,- (1pallet) verzend- en handlingkosten. Orders boven de €650,- (netto) worden kosteloos verzonden.

Nachtdistributie
Orders vóór 16.00 uur geplaatst, worden uiterlijk 8.00 uur 's morgens de volgende werkdag afgeleverd

In samenwerking met Parts Express biedt Eeltink klanten de mogelijkheid om leveringen met de nachtdistributie te ontvangen. Dit betekent dat u orders vóór 16.00 uur geplaatst, uiterlijk 8.00 uur 's morgens aangeleverd krijgt in een daarvoor bestemde nachtsluis of -kast.  De belangrijkste voorwaarde voor deelname is een goed toegankelijke loslocatie. Mogelijkheden zijn een loscontainer of wasstraat, maar ook een losruimte in de garage of showroom voldoen. Voor de nachtdistributie binnen Nederland gelden dezelfde tarieven als de dag-distributie. Bent u geïnteresseerd in deze nachtservice? Leest u de inrichtingsvoorwaarden hieronder. Voor vragen of aanmelding voor deze nachtservice neemt u contact op via jose@eeltink.nl.

Retourneren van goederen
Voor het retour sturen van goederen of het aanvragen van garantie, heeft Eeltink Veertechniek een procedure opgesteld om de registratie, tracering en bewaking te stroomlijnen.  Deze procedure leest u in de onderstaande Retourvoorwaarden_Eeltink-Veertechniek. 

Leverings-, betalings- en inkoopvoorwaarden