Waarom Eeltink Veertechniek BV

Waarom klanten al 120 jaar voor Eeltink Veertechniek kiezen?

aanhalingstekens_waarom_eeltink.jpgOmdat Eeltink álle courante A-merken voert. Zowel vanwege de variatie in soorten en toepassingen, als vanwege het feit dat de klant zo zijn voorkeuren heeft.”

aanhalingstekens_waarom_eeltink.jpg Omdat Eeltink levert uit grote voorraad en dat weten klanten. Vandaag bellen betekent in principe de volgende dag in huis hebben.”

aanhalingstekens_waarom_eeltink.jpg Omdat Eeltink een hoge service nastreeft. Als je vroeger een bladveer brak, kon je evengoed met drie lagen doorrijden. Maar gaat er nu een luchtveerbalg stuk, dan sta je meteen op de assen. Die moeten gelijk vernieuwd worden. Bij Eeltink begrijpen ze dat en stellen alles in het werk de klant ‘op weg’ te helpen.”

aanhalingstekens_waarom_eeltink.jpgOmdat Eeltink al zijn producten betrekt van gerenommeerde producenten die ook rechtstreeks aan truck-,bus-, trailer- en railwayproducenten leveren, waardoor kwaliteit gewaarborgd is en het vervangingsproduct vaak identiek is aan dat, wat door de fabrikant is gemonteerd.”

aanhalingstekens_waarom_eeltink.jpg Omdat de specialisten van Eeltink nét zo betrouwbaar en flexibel  zijn als hun veersystemen.”